يك رياضيدان نيوزيلندي توانسته پس از ۱۵ سال كار، يك معماي ۴۰ ساله رياضي را حل كند.به گزارش ايسنا، پروفسور جيوف ويتل از دانشگاه ويكتوريا با پروفسور جيم گيلن از كانادا و برت جراردز از هلند براي حل يك مساله رياضي كه توسط جيان كارلو روتا، رياضيدان و فيلسوف مشهور در سال ۱۹۷۰ مطرح شده بود، همكاري ميكند.اوايل سال جاري اين دانشمندان پس از ۱۵ سال كار دريافتند كه توانستهاند به تمام اجزاي ضروري براي اثبات «حدس روتا» دست يابند.جيوف ماه گذشته براي ارائه خبر اين كشف در نشستي در انگليس حضور يافته بود.حدس روتا به حوزه خاصي از رياضي موسوم به نظريه مترويد مرتبط بوده كه شكل جديدي از علم هندسه است.اين نظريه به جاي تمركز بر فاصله و زوايا به بررسي ويژگيهاي ساختارهايي ميپردازد كه در طرحريزي تغيير نميكنند. براي مثال اينكه هميشه سه نقطه بر روي يك خط قرار داشته يا چهار نقطه در يك صفحه قرار ميگيرد.نظريه مترويد به بررسي ساختارهاي هندسي ميپردازد كه ميتوانند كاملا متفاوت از نمونههاي موجود در جهان باشند و حدس روتا، راهي براي استفاده از رياضيات به منظور شناسايي اين ساختارهاي جايگزين است.جيوف اين نظريه را چيزي شبيه مسخ كافكا خوانده كه در آن يك مرد پس از بيدار شدن خود را به شكل يك سوسك ديده و جهان را از ديدگاهي كاملا متفاوت ميبيند.وي اظهار كرد: نظريه مترويد به طور كل در مورد تصور جهاني از ساختارهاي هندسي جديد و ارائه راههايي براي توصيف ساختارهاي بزرگ و فراگيري است كه ممكن است ظهور پيدا كنند.
+ نوشته شده در برچسب:
,
ساعت توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی)
|
حتما کساني که از گوشيهايي نظير يک سري خاص از گوشيهاي شرکت نوکيا استفاده ميکنند با اين مشکل مواجه شدهاند که به دليل پشتيباني نکردن گوشي از زبان فارسي مجبور به استفاده از حروف عربي هستند و به همين خاطر قادر به نوشتن کلماتي که در آن حروف "گ چ پ ژ" به کار رفته نيستند براي حل اين مشکل شما بايد اين حروف را به حروف عربي موجود در گوشي اضافه کنيد به همين خاطر لازم است تا از محيطي خارج از گوشي شما اين حروف به الفباي عربي اضافه شود. ساده ترين راه پيامک کردن چهار کلمه داراي حروف گ چ پ ژ از يک گوشي که از حروف فارسي پشتيباني ميکند به گوشي خودتان است. حالا اين چهار کلمه را با استفاده از کليد مداد کپي کرده و به notepad انتقال ميدهيم. سپس يکي از کلمات را از notepad کپي کرده و به قسمت نوشتاري پيامک ميرويم در اينجا شما بايد زبان عربي را انتخاب کنيد و بعد ديکشنري آن را از قسمت "Predictive text on" فعال کنيد اين کار با کليد مداد يا در گوشيهاي جديد با کليد # انجام ميشود سپس کليد مداد را يک بار ديگر ميزنيم و با انتخاب اولين گزينه يعني Predictive text، سمت راست آن يک منو ظاهر ميشود که گزينه insert word را انتخاب مي کنيم. در اين مرحله بايد کلمهاي که از notepad انتخاب کرده بوديم را در اين مکان بچسبانيم که اين کار هم با نگه داشتن کليد مداد يا # و سپس انتخاب گزينه چسباندن، امکانپذير است. حالا کليد ok را ميزنيم.
با استفاده از همين روش بايد سه کلمه ديگر را که حاوي سه حرف فارسي هستند به ديکشنري زبان عربي انتقال دهيد، مزيت اين روش اين است که ديگر لازم نيست براي هر بار نوشتن يک کلمه فارسي اين مراحل را تکرار کرد چون حروف جديد براي هميشه به گوشي شما انتقال يافته است و حتي با خاموش کردن گوشي هم از بين نميروند.حالا نوبت به نوشتن پيامکهاي حاوي حروف فارسي ميرسيم، مثلا براي نوشتن حرف گ بايد ابتدا ديکشنري را با استفاده از کليد ميانبر # فعال کنيد، براي استفاده از حرف گ يک بار عدد شماره 8 را مي زنيم و بلافاصله چند بار پشت سر هم کليد * را فشار مي دهيم تا به حرف گ مي رسيم . براي ساير حروف مانند چ پ ژ بايد به ترتيب کليدهاي شماره 6، 2 و 5 را بزنيم و بعد بايد با فشردن پشت سر هم کليد * به حرف مورد نظرمان برسيم.
+ نوشته شده در برچسب:
,
ساعت توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی)
|
AusLogics BoostSpeed نام محصول قدرتمند و متمایز کمپانی AusLogics می باشد که در نوع خود جزو بهترین ها و منحصر به فردترین ها می باشد.این نرم افزار یاری رسان سیستم هایی خواهد بود که رخ داده های درون فضای ویندوز باعث کاسته شدن از سرعت آنها شده است و در حال حاضر سرعت آنها کاهش یافته است! سرعت بالای اسکن و بهینه سازی این نرم افزار این امکان را فراهم کرده تا در کوتاهترین زمان ممکن (حدود چند دقیقه) سیستم را عیب یابی کرده و برای مبارزه یا مشکلات و یافتن عیب یابی آنها بسیج شود! در کل می توان گفت AusLogics BoostSpeed راهی مناسب و ایده آل جهت نگهداری از سیستم شما، رفع عیوب و نقایص، اجرای سریع و بدون خطای محیط ویندوز و نرم افزارها، افزایش سرعت اینترنت جهت بارگزاری سریعتر و وبگردی، پاکسازی هارد دیسک از نرم افزارها و ریجستری های بیهوده است .
+ نوشته شده در برچسب:
,
ساعت توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی)
|
بر خلاف توصیه همیشگی کارشناسان امنیت فناوری اطلاعات مبنی بر استفاده از کلمات عبور (پسورد - Password) پیچیده و دشوار، مایکروسافت میگوید بهتر است کاربران در قبال برخی سایتهای خاص، از کلمات عبور ضعیف و ساده استفاده کنند.منظور از سایتهای خاص، آن دسته از وبسایتهایی است که کاربر هیچ نوع اطلاعات حساس و مهمی در آنها ندارد.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از اسکای نیوز، در طرح مشترک محققان مایکروسافت و دانشگاه کارلتون (Carleton) در انادا، مفهوم رایج و سنتی امنیت در اینترنت که بر پایه انتخاب کلمات عبور پیچیده و نیز استفاده نکردن از یک کلمه عبور برای چند سایت استوار است، به چالش کشیده شده است.در این پروژه تحقیقاتی به هک شدن سرویس راکیو (Rockyou) و به خطر افتادن اطلاعات ۳۲ میلیون کلمه عبور کاربران آن اشاره شده است.راکیو یک شرکت معروف در زمینه ساخت بازی در شبکههای اجتماعی است.دستاندرکاران این تحقیق راهکار دیگری برای مدیریت حسابهای مختلف در اینترنت ارائه مینمایند که در آن حسابها به دو دسته تقسیم میشود: اولی شامل حسابهای مهمی است که با اطلاعات حساس کاربر سروکار دارد نظیر بانکها و ایمیل.گروه دوم حسابهایی است که از اهمیت کمتری برخوردار بوده و مربوط به سایتهایی میباشد که از اطلاعات شخصی کاربر استفاده نمیکند مانند تالارهای گفتوگو.مایکروسافت میگوید در مورد سایتهای دسته اول، کماکان استفاده از کلمات عبور پیچیده توصیه میشود ولی در مورد سایتهای گروه دوم، کلمات عبور سادهای که راحت به خاطر سپرده میشود و میتوان آنها را به سادگی بارها مورد استفاده قرار داد، ترجیح دارد.نتایج این تحقیق، در قالب یک فایل شانزده صفحه ای، در سایت مایکروسافت به آدرس http://research.microsoft.com/pubs/217510/passwordPortfolios.pdf در دسترس عموم قرار گرفته است.
+ نوشته شده در برچسب:
,
ساعت توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی)
|
فيزيك پزشكي به معني كاربرد فيزيك در حرفه پزشكي است، مانند راديوگرافي ، سونوگرافي ، بيناييسنجي و غيره. چون بيوفيزيك به معني فيزيك حيات است، فيزيك پزشكي درباره فيزيك حيات بشر بحث ميكند. مانند گردش خون ، آناتومي گوش ، آناتومي چشم و غيره. از طرفي بكارگيري اصول و قوانين اين گروههاي علمي در طرحريزي و يا ساختن يك سيستم ، به ترتيب مهندسي پزشكي و بيومهندسي ناميده ميشود.
تاسيس دورههاي آموزشي مهندسي پزشكي و بيومهندسي از ضروريات يك جامعه پشرفته است. از طرف ديگر ، آموزش فيزيك و بيوفيزيك پزشكي ، مقدم بر آموزش تكنولوژي و يا مهندسي پزشكي است. به عبارت ديگر ، ميتوان چنين بيان كرد كه فيزيك پزشكي ، ابزاري بسيار قوي و قدرتمند است كه ميتواند در اختيار پزشكان و مهندسان پزشكي قرار گيرد. در واقع در ساير رشتههاي مهندسي نيز تقريبا همين شرايط حاكم است. بهعنوان مثال ، در فيزيك الكترونيك ساختار قطعات الكترونيكي به دقت مورد بررسي قرار ميگيرد. حال آنكه در مهندسي الكترونيك بيشتر كاربرد اين قطعات مورد تاكيد قرار ميگيرد.
ضرورت آشنايي با فيزيك پزشكي
امروزه به واسطه پيشرفت سريع تكنولوژي و افزايش روزافزون دستگاهها در بيمارستانها و كلينيكها نه تنها وجود هزاران مهندس پزشكي در جامعه ما مورد نياز است، بلكه پزشكان و پيراپزشكان بايد در زمينه نگهداري از دستگاهها نيز توانا باشند و لازمه اين امر نيز آشنايي با فيزيك پزشكي است
فوايد آشنايي پزشكان و پيراپزشكان با فيزيك پزشكي
براي انجام صحيح كارهاي تشخيصي و درماني و جلوگيري از آسيبهاي وارده به بيماران و حفظ و حراست دستگاهها ، بايد به فيزيك مربوطه تسلط داشته باشيم. بدين معني كه همه فارغالتحصيلان رشتههاي پزشكي و پيراپزشكي بايد به اصول فيزيك پزشكي آشنايي كافي پيدا كنند، تا به نگهداري از دستگاهها و انجام صحيح كار با آنها توانايي داشته باشند. در اين صورت نه تنها احتياج ما به مهندسي پزشكي بصورت روزافزون احساس نميشود، بلكه از آسيبديدن دستگاهها و خريد دستگاههاي ناخواسته جلوگيري خواهد شد.
چگونه فيزيك پزشكي بخوانيم؟
فيزيك پزشكي يكي از گرايشهاي فيزيك در مقطع كارشناسي ارشد ميباشد. به بيان ديگر ، دانشجويان رشته فيزيك بعد از اخذ مدرك كارشناسي در اين رشته ، ميتوانند بعد از امتحان ورودي وارد رشته فيزيك پزشكي شده و مدرك فوق ليسانس خود را در اين رشته اخذ نمايند. البته لازم به ذكر است كه در كشور ما ، در مقايسه با ساير گرايشهاي رشته فيزيك كه در بيشتر دانشگاهها ارائه ميگردد، گرايش فيزيك پزشكي در تعداد كمي از دانشگاهها وجود دارد.
ارتباط فيزيك پزشكي با ساير علوم
ميتوان گفت كه رشته فيزيك تقريبا با بيشتر شاخههاي علوم ارتباط دارد. رابطه فيزيك با پزشكي نيز از طريق فيزيك پزشكي برقرار ميشود. به بيان ديگر ، فيزيك پزشكي مانند پلي است كه بين شاخههاي مختلف فيزيك و پزشكي وجود دارد. به عنوان مثال ، فيزيك پزشكي با گرايشهاي ليزر و فيزيك هستهاي ارتباط تنگاتنگ دارد.
+ نوشته شده در برچسب:
,
ساعت توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی)
|